2006-11-30

Nu är det myspys i stugan...............

Åh, vad underbart allt känns nu ikväll!!
Glöggdoft i hela huset, adventsljusstakar, stjärnor som är uppsatta m.m. Ja, denna mysighet är oslagbar!!
Förväntan finns redan hos barnen vilket jag tycker är jätteroligt.
Imorgon får vi alla öppna våra kalendrar. Emilia njuter av sin chokladkalender. Melker har radio och TV:kalendern och jag får öppna små underbara små "swappaket". Har verkligen sett framemot denna adventskalenderswap.

Annars kan jag väl bara berätta att någon lugn och ro har jag väl inte haft på min lediga dag direkt. Det har putsats fönster och städats från morgon till sen eftermiddag.
Unnade mig dock att sitta ner och färglägga stämplar en stund nu ikväll. Underbart! Man har ju några julkort att göra om man säger så.
Idag kom min nya stämpel. Det är små bi som mpnerar en pepparkaka. Urgullig! Skall visa exempel här senare, har inte hunnit att montera den ännu.

Helgen bjuder på scrapmara, skall bli så underbart kul!!! Måste hinna skriva ut kort hos pappa bara. det får bli imorgon eller på lördag morgon. Tänker scrappa Emilias skolporträtt för i år i allafall.

Hoppas bara att min förkylning och jobbstress skall kännas bättre. Det har varit en otroligt jobbig vecka. Längtar tills den är slut! Bara en dag kvar!!!!!

Nä mina vänner i cyberspace nu skall jag hoppa i bingen. God Natt!

3 comments:

Anonymous said...

Fick julkänslor bara av att läsa ditt juliga inlägg:)
Nu har vi sett julkalendern här, Filip tyckte den var lite småläskig ibland och jag fick sitta brevid honom, men den verkar helt ok i år. Bra det:)
Höres och synes!!
Kramisar den förkylda grannen

Anonymous said...

Hello, är kommer en hälsning från Gårdskulla både jag och Emil har nu halsfluss :(.
Svärmor var här och passade Hilda då dammtorkade hon fönsterbänkarna så jag bara kunde sätta upp adventljusstakarna och stjärnorna. Peter håller på att göra glögg så det luktar underbart :).
Ha det så kul på maran imorgon.
KRAMIS
Anna

Anonymous said...

hej!
Hoppas advent var myspysig! Själv så lägger jag inte så mkt tid på advent. Det får bli när vi kommer hem igen. Men kalender har vi ju såklart med fickor för en present varje dag. Ska se om vi kan kolla på adventskalendern på nätet imorgon. De har inte funkat så bra innan för bilden va suddig. annars finns ju alla program på nätet på svt.se. De är ju skitbra! Jag kan följa lla program som jag såg tidigare också. Nu har jag bloggat massa bilder som du får kolla på. Bland annat nakentomten! fyyyy på mig. ha de gottis
kramkram
Annika