2006-09-06

Ny layout m.m.



Sitter framför datorn efter att ha suttit några timmar med Therese och Anna.H och gjort kort. Kan alltid vara bra att ha ett litet lager inför kommande födelsedagar och annat.

I går var jag med Melker till ögonläkaren. Han var helt fantastiskt duktig som klarade av alla dessa moment och undersökningar. Vi var där i över två timmar. Det visade sig dock att han är översynt så nu skall han få glasögon. Som tur är är barnbågarna lika snygga som vuxnas nuförtiden och han passar faktiskt riktigt bra i det.
Vi fick låna hem 4 olika par för att känna oss fram vilka vi och han givetvis tyckte bäst om. Therese kom och tog en hoper bilder på honom så att vi lättare skulle kunna jämföra dom.

Här ovan kan ni se vilka det blev.

Den senaste layouten publicerar jag här nu. Det är en lo om Melker och hans tjej. De är verkligen urgoa kompisar. Lite i nederkanten försvann i scanningen.

Idag hade jag en halvdags semester för att möta upp Emilia i Vita sand, Åsa där hon hade utflykt med skolan. Tyvärr kan man ju inte säga att vädret var något vidare så vi åkte hem efter lite mer än en timme.

Får väl se vad morgondagen har att erbjuda. Skönt att vara ledig iallafall!

God natt därute i cyberrymden!

3 comments:

Anonymous said...

Tack för igår! Kanske kan bli lite scrapping idag?
Melker är sååå söt!
Lo'n är underbar, som vanligt:) Du gör så fina layouter.
Kramisar

Anonymous said...

Jättehärlig LO!! Hoppas det går bra med glasögonen. Vår lille glasögonkille här har en förmåga att lägga sina precis överallt, vilket kan vara ganska frustrerande. Hoppas er lille kille finner mer tycke för sina ;-)

Kram

Anonymous said...

Härlig LO och vad skönt att han var en sådan hjälta på undersökningen!
Kram