2012-04-15

En mysig vecka i fjällen

I denna fina stuga bodde vi. Har aldrig sett så lite snö häruppe, fast vi oftast tillhör dem som åker iväg på påsklovet. De två soliga dagarnas eftermiddagar hade vi "after-ski" på "ljugarbänken" framför stugan. Störtskönt!!!
Veckan inleddes med ganska trist väder. Snö och blåst med ganska dålig sikt. På eftermiddagarna övergick snöandet till regn. Fast då myste vi i stugan i stället genom att spela spel, äta gott, läsa. Barnen gillade att man kunde kolla på Nickelodeon och Disneychannel. Vilken tur att vi inte har dessa skitkanaler med hysteriskt dubbade program här hemma.
De två sista dagarna visade sig Fjätervålen från sin bästa sida, sol från klarblå himmel och ganska varmt och gott. Särskilt igår var pisterna helt perfekta :)
Som ni ser var det inte mycket folk i backarna heller. Här har sonen hela backen för sig själv. Dottern och kusinerna är ju lite mer våghalsiga och åkte i alla pister.
Efter två dagar med strålande sol kom vi alla hem med rosiga kinder och några med ursöta fräknar. Ja, med detta vill jag egentligen bara säga. Tack mamma och pappa för en fantastisk vecka, lika mysigt som vanligt! Kram

1 comment:

Angelica said...

Härligt det ser ut!