2012-04-20

Världens lyckligaste mamma!

Sonen har sedan han började skolan som 6-åring haft fantastiska pedagoger och allt runtomkring har funkat så himla bra =)
Detta har gjort att maken och jag oroat oss för vad som skulle hända efter dessa fantastiska år på Lek & Lär.
Vi vill ju det bästa för vår "lilleman", det vill säga pedagoger som inte ser svårigheter utan utmaningar och som trixar och fixar för att han skall nå sina mål.
Givetvis är detta vad varje förälder önskar sig för sina barn! Men jag skulle vilja påstå att detta är än viktigare för vår son och oss.
Så idag, damp brevet ner i brevlådan. Brevet som vi väntat och hoppats så mycket på. Vår högsta önskan slog in!
Hans fantastiska pedagoger släpper sin Lek & Lär grupp och blir sonens pedagoger även i 3:an. Det kan verkligen inte bli bättre!!! Jag blir alldeles varm i mamma ♥, bara jag tänker på det =)

Detta blir också en perfekt avslutning på en annars risig vecka. Har dragits med fruktansvärt ont i magen, illamående och allmän vissenhet i stort sett hela veckan. Har dock "bara" varit hemma från jobbet sedan i onsdags. 

Med detta inlägg vill jag önska er alla en fin helg!

3 comments:

Anonymous said...

Så härligt för Melker och er förstås.Ibland löser sig saker och ting på det bästa sätt.Passar också på att tacka för en mysig kväll och kanongo mat!(Bättre sent än aldrig)
Krya på dig!
Kram A

Angelica said...

Vilka fantastiska nyheter! Glädjs åt detta besked - är ni alla väl förunnade!

Åsa/asamia said...

Å vilka bra nyheter! Grattis!