2006-04-12

Vilken urtråkig dag!!!!!!!!!

Ja, så känns det. Får panik när allt bara är grått och trist. Börjar kännas att man varit hemma några dagar nu.
Till råga på allt verkar det som om Melker har åkt på någon mer sjuka. Han vaknade med 39 graders feber idag efter att ha varit feberfri i två dagar. Inget vidare! Kollade upp det med barnmedicin och vi skall ha honom under uppsikt.
För övrigt ligger han däckad i soffan och sover just nu.

Linus var tillräckligt bra för att åka till jobbet idag. Skönt för honom att det inte blev värre!

Barnen fick paket från vår goda vän Chalalai i Thailand idag, de firar de thailändska nyåret och brukar då skicka någon liten gåva till barnen. De fick var sin speciell vattenpistol, har aldrig sett något liknande. Barnen har inte sett dem ännu så vi får väl se vilken reaktion det blir!

Känns bra att ha vänner på andra sidan jordklotet som tänker på en lite då och då. Vi skickar någon liten julklapp, bilder på barnen och vykort när vi reser någonstans plus att vi skriver brev ibland.
Kan inte fatta att i december är det 10 år sedan vi träffades live, då Linus och jag gjorde vår långresa till Thailand. Helt otroligt vad fort den tiden gått!
Emilia vill gärna åka till Thailand, får väl se om det kan bli verklighet någon gång?? En trisslottvinst skulle sitta fint!!

Har gjort lite nytta idag i allafall. Har satt upp nya gardiner i Emilias rum, vikt lite tvätt m.m.
Tänkte ta fram påskapyntet sedan, så kan barnen få pynta. Av någon anledning brukar vi inte ha påskgrejorna framme men eftersom vi inte kan träffa någon på hela helgen får vi väl göra det bästa av påsken här hemma.

Skulle vilja ha de nya Basic Grey papprena som finns i Scrapbutiken. Bara älskar Urban couture!
Undrar om butiken har öppet i helgen?

Kanske blir det scrapping med Therese imorgon kväll, hoppas det, jag behöver verkligen komma utanför de här fyra väggarna!!!

No comments: