2006-04-07

Lugn dag........

Jag fick VAB:a idag. Emilia är verkligen jättedålig. Har inte lyckats få i henne någon mat på hela dagen. Hon har i stort sett sovit eller tittat på film precis hela dagen.

Då vi upplevde att Melkers mystiska två små prickar på ryggen inte utvecklats sen igår plus att han var pigg som en lärka i morse skickade vi honom till dagis.
Hämtade honom vid 15.00 och då tyckte jag att han såg lite trött ut. Det fick ganska snabbt sin förklaring. Det visade sig att han oxå har feber. Och när jag skulle ta tempen på honom upptäckte jag att han hade en rejäl prick på magen och en i ljumsken. Dessa ser inte alls ut som bara virusprickar så förhoppningsvis är det vattkopporna som brutit ut.
Känns ovanligt och konstigt att man önskar att ens barn skall bli sjukt.

Igår kväll fick jag äntligen scrappat igen. Underbart!!! Fick färdigt en LO och påbörjade en till som jag gjort klart idag. Jag har ju haft all tid i världen! Tror kanske jag påbörjar ytterligare en.

Var inne hos Therese än sväng och gjorde beställningar till New Yorklådan. ÅÅÅH, det kommer att vara rena julafton när Martin kommer hem med den!!!!LÄNGTAR!
Honhjälpte mig oxå med några foton som behövde scannas. Tusen tack!

Här hemma är det så lugnt att det känns som jag är ensam hemma. Helt otroligt!

Linus är och spinnar men senare ikväll skall jag synda lite och unna mig en pizzabit. Mums!

Ha en härlig fredagkväll!

No comments: