2006-04-14

Sol, sol ........................underbart!

Vaknade tidigt trots att jag kom hem från scrappingträffen hos Therese ganska sent. Kollade direkt hur barnen mådde. Bedömde att vi nog kunde åka på påskpicnicken med 2002 gänget.

Åt frukost och fixade därefter ihop en liten matsäck m.m. Var framme hos Liselotte och Magnus strax innan 10 och följde sedan deras bil mot Stättared. Där mötte Jessica med familj upp.

Gick ner mot en sjö. Liselotte och Jessica hade ordnat små uppdrag som vi skulle lösa denna dag, bla balansgång, äggrullning och påskäggsjakt! Barnen tyckte det var jättekul!
Framme vid sjön gjorde Magnus eld och samtidigt som vi dukade fram maten kom solen. Så underbart!!!!!
Barnen lekte och alla bara myste. På sjön låg isen kvar, helt otroligt med tanke på att det är den 14 april idag.

Vid 12 började vi promenera tillbaka till bilen. Då märktes det att Melker var trött. Han somnade så fort bilen började rulla.
Väl hemma ringde Emilia en kompis. Linus körde henne dit och de lekte hela eftermiddagen fram till 16.45.
Under tiden njöt vi av solen på altanen. Melker körde bobbycar och cykel på altanen. Härligt!!!

Jessica och Mattias kom och lånade takboxen, de åker till Sälen imorgon. Hoppas att de får bättre väder än vad vi hade när vi var i fjällen.

För övrigt har vi bara tagit det lugnt, frånsett att Linus dammsög och torkade golven. Åt en god middag innan vi hamnade framför TV:n.
Fortsatte med layouten jag påbörjade igår men det känns fortfarande som att något fattas. Det får väl verka fram om man säger så.

Såg på väderprognosen att det ser lovande ut för morgondagen oxå. Då skall vi bara njuta av solen på altanen. Emilia skall väl påska lite kan jag tro!

Glad påsk!

No comments: