2012-03-08

Nu är det snart slut på det roliga.....

Idag är det hemresedag. Vaknade tidigt som vanligt, 04.36. Passar på att njuta över att ligga i sängen och se New York vakna till liv.

Igår hade vi en softare dag, alla var vi lite trötta efter de hektiska dagarna ( särskilt jag, som aldrig sovit längre än till tjugo i sex) och dessutom bjöd gårdagen på vårvärme, 15 grader varmt!!! =)
Förtst unnade vi oss lite "final shopping". Då passade vi också på att glana i houte coutore butikerna på 5th Avenue, tala om att känna sig malplacerad;)
Sedan styrde vi kosan mot Central Park. Där traskade vi runt i värmen och njöt tillsammans med mängder av turister och "new yorkers". Såg bland annat Belvedere Castle.
Lunch inhandlades på Shake and shack ( fantastiskt goda hamburgare) och medtogs till en liten bergsplätt vid en av de små sjöarna, där vi mumsade i oss den.
Sedan parkerade vi oss ett par timmar på en parkbänk i fullt solsken. Så roligt att kolla på alla dessa människor som passerade, för att inte tala om hundar!!!
Hade också hoppats på att få se åtminstone en kändis.......men inget på den fronten.

Vid fyratiden gick vi hemåt via Times Square, där kan man tala om liv och rörelse!
Väl hemma vid 17.30 påbörjades packningen, det är ett pussel att få plats med allt;) Checkade också in via datorn, så det är klart.
Sedan gick Tirre och jag ut och köpte middag (som vi sedan åt hemma) innan hon och jag gick ut igen, för att gå på bio, se tidigare inlägg.

Idag skall vi lämna lägenheten senast kl.11 och det blir några timmar på stan, innan vi drar ut till JFK. Planet ska lyfta 16.20, amerikansk tid.
Har hört att det snöar hemma.Måste säga att det känns sådär, när vi kommer lämna ett New York som är 18 grader varmt.

Längtar efter mina ♥ älsklingar ♥ därehemma! Skall bli så roligt att träffa alla imorgon! Puss på er!

Kan också tilägga att det tagits många foton under denna vecka och fler sådana inlägg är att vänta.

Ha det bäst, alla nära och kära tills vi ses igen!

1 comment:

Anonymous said...

Vilken fantastisk vecka du har haft i New York! Kul med alla bilder och så skriver du ju så bra,som vanligt! Härligt!!Kram AM