2012-03-11

Bokshopping i New York


Den här författaren, Nicholas Sparks har jag inte läst förut. Köpte dessa två böcker i New York och har redan börjat läsa The Rescue och den är grymt bra!!! The lucky one såg jag och Therese som trailer när vi gick på bio i onsdags, hoppas att filmen även kommer till Sverige. Men innan dess skall jag ha läst boken.
I New York finns också en mängd olika boklådor. Vi var på Barnes and Noble, en jättemysig bokhandel! Köpte "A geek in Japan" till min pappa, som åker till Japan senare i vår. Tycker den passar honom på något sätt ;)
De hade verkligen allt mellan himmel och jord och det var kul att smyga runt bland alla dessa hyllor och botanisera. Ja, ett besök där kan varmt rekommenderas!

2 comments:

Angelica said...

Härliga boktips. Blev så inspirerad när jag såg din filmtrailer (som jag tyckte påminde om Chris Medina och hans öde), så att jag blev fast i en massa youtube-klipp om honom och Julietta i säkert 30 minuter. Så tragiskt. Kändes som om det din filmtrailer visade var som hämtat ur hans liv (och kanske är - jag är inte så påläst). Hoppas du är tillbaka i "vanlig" tidsrytm och att du nu äntligen kunnat sova lite. TACK för trevlig läsning under er NY-resa. Känns som om ni hunnit se en alldeles massa och haft en fantastisk resa. KRAM

Breakingfree.se - Zac E, Vanessa H said...

"The Lucky One" har premiär i Sverige den 27 april.