2012-03-20

♥ Idag har vi firat vår älskade 10-åring ♥Ja, jösses vad tiden går! Idag är det 10 år sedan du föddes och jag kan faktiskt inte fatta vart åren tagit vägen. Dessutom har du bjudit oss på en alldeles särskild resa....

Du sov ända tills vi kom och sjöng för dig (trots att du sa att du skulle sova räv)....Lottas födelsedagssång...precis som vanligt;)
Paketen var många och innehöll följande: nya crocs, shorts+ pikétröja+ munkjacka från GAP, pikétröja från Tommy Hilfiger (Ja, mamman shoppade mycket bra grejer i New York), ett FIFA och ett NHL spel till PS2 samt den nya Tintinfilmen. Dessutom hade goa Bibbi skickat med en present; en alldeles splitter ny EM-fotboll =)
Frukosten avnjöt du framför Sportspegeln också precis som vanligt. Sedan har det varit skola, fritids och simskola innan den beställda Mc. Donaldsmaten stod på bordet. Till efterrätt hade storasyrran fixat blåbärspaj, det bästa du vet!
Ja, det var en nöjd och glad kille som somnade nu ikväll. Nu har du dessutom släktkalas samt bowlingkalas med kompisarna att se framemot.
Älskar dig, vår "lille" prins!

No comments: