2012-03-21

Grattis kära vän!

Tidig revelj idag, klockan ringde redan 04.45. Allt för att hinna överraska en av mina allra bästa vänner. (Kan konstatera att nästa år har hon varit en del i halva mitt liv. Vi har verkligen delat både glädje och sorg under dessa år, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att vi jobbat ihop i 17 år;)
Morgonen var verkligen vårlik med fågelsång och vacker soluppgång
Liselotte, Jessica, Petra och jag samlades hos Liselottes syrra innan vi hoppade in i min bil. Vi körde sedan fram till Annas hus konstant hängande på tutan samt med Arvingarnas "Eloise" dundrande i stereon. Vi lät musiken spela medan vi sprang fram och panikringde på dörren. Dessutom tog vi fram flaggor , glas och Pommac....
Det var en mycket överraskad tjej som öppnade dörren. Ja, den reaktionen var obetalbar!!! Sedan blev det mycket prat, skålande samtidigt som vi åt chokladdoppade jordgubbar. Anna öppnade också sina presenter.
Därefter dukade vi upp till frukost i köket. Liselotte hade gjort Club Sandwichsmörgåstårta, efter ett recept i den senaste Buffétidningen. Underbart god!!!!
Vi passade också på att hjälpa Anna att montera ihop några tårtor som hon skulle ha med sig till jobbet senare.
Till efterrätt blev det Liselottes Kolapaj, något som Anna älskar =)

Vid åttatiden var det så dags att åka till jobbet, vi har manfall pga av sjukdom så jag började en och en halv timme tidigare än vanligt.
Nu är det kväll och jag har hamnat i soffhörnet, trött men oerhört nöjd med dagen. Det har varit mycket glädje och gemenskap idag....både här och där.....

1 comment:

Therese said...

Underbara foton! Men ser hur glad hon blev.
Även ett superfint foto på sonen i inlägget nedan ♥
Kortet till Anna blev kanonbra!
Kramar