2006-12-26

God fortsättning!!

Vill med dessa bilder från vår underbara jul önska Er alla, God fortsättning!
Tack för alla fina klappar vi fick, vi måste varit otroligt snälla! Nu kan vi åka skidor (om de skull komma snö förstås), tävla i Playstation karaoke (bara sååå kul!!), leka med sjörövarskepp och stämpla ut nya dies och Paigebokstäver m.m.
"Tomten" var verkligen toppen! Ser nu framemot två lugna veckor utan jobb då vi bara skall umgås och njuta av att ligga och dra oss på mornarna, träffa vänner och släkt m.m.HÄRLIGT!!





















5 comments:

Anonymous said...

Vilken myspysjul, så underbart! Och två veckor ledigt...var väl vad du behövde efter "innanjulhetsen". Ta det riktigt lugnt, slappa och njut!!!

Vilka härliga julklappar ni fått sen då. Det lönar sig att varar snäll :-)

Stor kram och god fortsättning!!

Anonymous said...

Vilka härliga foton!!
Snygg tomte *ler*.
Vilka underbara julklappar ni har fått, säger som Evelina, det lönar sig att vara snälla;):)

Många kramar

Anonymous said...

God forsättning,
Vilka härliga foton.
Det har varit en sådan underbar jul i år. Bilen stod hela helgen :), vi har tagit promenader och njutit av det vackra vädret.
Huset har ett nytt ljud från killarnas rum, musik från morgon till kväll.
Ett rikigt härligt gott slut och god start på det nya året!
KRAMIS
Anna

Anonymous said...

Hej! God Jul från oss i Nya Zeeland! Tyvärr har min blogg krånglat så mkt att jag inte gjort några inlägg på två veckor, men det kommer igång igen efter nyår förhoppningsvis.
Vi har de bara bra och julen gick somhejsan även om jag hade världens depp period precis innan. Men vi hade en skitfin julafton med massa godis, bad i poolen, Kalle Anka kl 15 ( nerladdad från nätet) och så julmat och sen kom tomten! Han hade rest ända ifrån sverige och hit ( typ jag) och barnen fick massor av julklappar. Jag fick till Janssons, prinskorv, korv,köttebullar, Abbas sill ( hittade i snabbköpet!, hurra!) mm och så hade mormor o morfar skickat fint julgodis i lådan med alla julklapparna. Mums med juleskum!

Ha de så gott o hälsa Melker och Emilia så mkt från Alicia o Elin!
Ta hand om er!
kram
Annika

Eleonore said...

God fortsättning önskar jag dig, ni ser ut att ha haft en underbar jul.

Kram Eléonore