2011-12-04

Vilken underbar helg!

Ja, vilken härlig helg jag har haft! Tidigt igår morse styrde vi kosan mot Gekå´s, Ullared. Den enda som saknades i år var Petra.
Det blev en intensiv dag med många bra fynd, julklappar, trängsel och hysteri medan det var storm på utsidan. =) Vid 17-tiden åkte vi bort till vår stuga och packade in, innan vi åkte och köpte pizza. Sedan följde mycket prat, många skratt, en hysterisk julklappslek m.m. Somnade väl vid 23.30 och vaknade sedan vid sextiden i morse, seg som bara den.
När de andra vaknat vid 7.30, käkade vi frukost, gjorde oss i ordning och städade i ordning stugan innan det var dags för ytterligare en tur i varuhuset. Mer fynd, bland annat två underbara "Royal" lyktor. Vi avslutade med lunch  på Burger King innan vi styrde kosan hemåt i en bil som var totalt överlastad.
Ja , detta är verkligen en kär tradition. Kram på er älskade vänner ♥

1 comment:

Angelica said...

Hade behövt vara med - har inte köpt en enda julklapp ännu och saknar fullständigt inspiration... Jag som normalt sett älskar julen på alla de sätt, hade i år helst ställt in. Hoppas sannerligen att julkänslan infinner sig snart! Ha en härlig vecka!