2011-12-11

Fantastisk helg med bara roligheter

Ja, i fredags kväll bar det iväg till Lorensbergsteatern och Galenskaparnas "Hagmans konditori" tillsammans med mamma, pappa, svärmor och hennes Ebbe. Vilken kväll! Skrattade så jag grät emellanåt, de är verkligen helt fantastiska med sitt ordvrängeri, minspel och scennärvaro. Ja, en otroligt lyckad kväll var det!
Tackar min vän Anna som skötte lite logistikproblem medans vi var iväg. Ibland är det svårt att få ihop det;)

Igår var det dags för Nybyggets barn och ungdomslag att spela sin första match/cup. Luciacupen i Fässbergs regi. Så 09.20 blev vi upphämtade av min tränarkollega för vidare färd in mot Aktiviteten i Mölndal där det var så dags för denna spännande premiär. Kan ju lugnt säga att sonen och S var stissiga i bilen in. Vårt för dagen lilla lag med fyra spelare spelade tre matcher mot Grunden BOIS. Därefter blev det prisutdelning med medaljer. Oerhört uppskattat! Dessutom skall vi försöka få till lite samarbete våra lag emellan. Det blir nog väldigt bra!
Vi avlutade det hela med ett besök på Mc. Donalds till sonens och S förtjusning!
Väl hemma blev det bara slappande och mysande för hela slanten.

Idag vaknade vi sent och njöt sedan av en riktig lyxfrukost. Därefter bar det av till svärmor där vi hämtade bullar och lussekatter. Tusen tack!
Sedan fotbollsträning, den näst sista för året. Fick en jättefin amaryllis och goda praliner av barnen i laget. De är för goa!
Sedan hem för att käka lunch, baka kärleksmums till sonen, förbereda 13 laxluncher, sätta upp lite nya gardiner, städa, stryka dukar , börja plocka fram julen m.m. innan det var dags att gå in till våra kära grannar Jenny och Lasse för årets glöggmys.
Det blev en supermysig kväll med goda mat, vin, glögg, peppparkakor och lussebullar och annat julgott!
Tack kära vänner!

1 comment:

Angelica said...

Låter fantastiskt! Fint nytt utseende på bloggen har det minsann blivit också! KRAM