2011-02-08

Idag tycker jag att ni skall göra precis som jag;)

Nu i februari månad är det Alla barnhjärtans månad. Det är Hjärt och lungfonden som ordnar denna kampanj, som är till för att skaffa mer pengar för att stödja forskning och utveckling av saker som i det långa loppet kan "fixa" till små barnhjärtan.

En av Sveriges bästa bloggare Heja Abbe har en son som föddes med hjärtfel. Denna fantastiska pappa har startat en egen insamling i insamlingen. Så nu tycker jag att ni skall göra som jag. SMS:a BARNHJARTA 543 plus ditt NAMN till 72901 så ger du 30 kr till detta fantastiska ändamål. Många bäckar små......
Dessutom kommer ditt namn upp i hjärtat på Heja Abbes blogg:)

Det går också bra att köpa en hjärtepin, reflex eller ett hjärteband som designats av Mojje. Dessa kostar trettio kronor styck och finns att köpa på Alla Hjärtans Lunch-restaurangerna, Allt för föräldrar (via hemsidan), Akademibokhandeln, EuroFlorist, Fazer Amica, Geggamoja, HeartStore, Hemköp, Hemtex, Kronans Droghandel, Lekia, Rabalder, Sportson och Vallentuna Centrum.

Om man är sugen på lite spännande auktioner till förmån för detta ändamål så gå in i Heja Abbe bloggen där det just nu finns flera intressanta objekt att bjuda på!

2 comments:

Therese said...

Jag snodde inlägget rakt av. Hoppas det var ok?
Kram ♥

MOLLES BLOGG said...

Helt ok! Det är ju bara bra om budskapet förs vidare ♥