2010-06-20

Tänk att man kan ha så roligt......


För lite drygt en vecka sedan skrev jag att det var sista natten med gänget. Det var lite av en täckmantel för vad som skulle komma att ske nu i fredags. Vad vår kollega Agneta inte visste vad att vi hade ordnat ett riktigt "sista natten med gänget" event. I planeringen fick vi hjälp av hennes man, så tack Leif, det gjorde du bra!
Vi som skulle med träffades hemma hos Petra vid 12.40 tiden i fredags. Därefter bar det iväg hem till Agneta. Hon låg i poolen och skulle precis starta med sitt vattengympapass när vi kom. Tjii, fick hon, det vara bara att stiga upp ur plurret, ta på sig kläder för att sedan skåla i mousserande jordgubbsvin med jordgubbar till. SKÅL!

Därefter dukade vi upp till lunch. Petras underbara mamma hade kokat fantastiska kräftor. Tack Marianne! Ja, det mumsades och skrattades i det härliga solskenet.
Därefter fick Agneta en lista med saker hon skulle packa, tror att hon blev lite stressad i just detta ögonblicket;)

Oj, är detta vår chaufför. Hur skall detta sluta???

Föremålet för kommande dygns överraskning måste givetvis testa de "snygga" brillorna.

Då var vi framme vid första stoppet, där lastade vi ur vår packning, fyllde på med vätska m.m.

Därefter åkte vi till Gekå´s i Ullared. Agneta fick 150 spänn som hon skulle handla saker för, en sak till var och en av oss, som dessutom skulle personifiera oss.
Ett par timmar i varuhuset blev det och alla kom ut med minst en fullproppad kasse. Filminspelning pågick och vi såg Morgan framför kameran*asg*

Vilken tur att det fanns takbox:)

Sedan for vi tillbaka till Åkulla friluftsgård där vi skulle spendera natten. Lite god mat skulle vi också avnjuta. Fast innan vi fått tillräcklig glöd i grillen var vi tvungna att impregnera kroppen inifrån med Mojito, vad gör man inte för att knotten skall sluta bita;)

Vi skålar för våra vänner och dom som vi känner men dom som vi inte känner dom skiter vi i................

Omgivningen var fantastisk vacker, bara bokskog så långt ögat kunde nå. Svensk sommar!

Grillmästaren i farten. Färsk laxfilé stod på dagens meny. Grillredskap fanns det inga men en osthyvel kan man ha till mycket!

21.00 pip.......äntligen dags för middag. Mums!

Detta var vad som bjöds. Sommarpotatissallad, grillad laxfilé, basilikacreme och glaze på sweet chili och lime. Gott var det!
Knotten gav sig inte och kvällen blev fort kylig så strax efter tio gick vi in i stugan.

Då plockades uckulelen fram. Anna fixar ju alla instrument så hon satte igång och spela direkt.

Helena drog ett par låtar på sin också. Ja, ja den var söt fastän den var lila.

Agneta visade sig behärska mer än piano.

Sedan var det dags för Agneta att redovisa och överräcka sina gåvor till oss. Tänk vad man kan få för 150 spänn, ha, ha, ha. Eva fick ett ljus. Hon måste vara väldigt lugn och städad, eller........

Helena fick ett gosedjur att krama nu när hon och hennes blivande trea flyttar från Pelikanen.
Susan har ju nyss blivit båtägare och hon fick en livboj att hålla i då det gungar.

Anna fick en ringklocka som man skall använda i sitt sexliv. 1 ringning för jag är sugen, två ringningar för jag vill verkligen och tre ringningar för jag är desperat. Vad säger detta om Anna???Undrar om den står på nattduksbordet nu, ha, ha, ha,

Åh, vad skall detta säga om mig???!! *asg* Fick den då jag är festfixaren no:1. Den hade garanterat varit bra att ha haft förra lördagen.

Petra fick dessa. Något att hotta upp kärlekslivet med i småbarnsåren, eller hur var det nu du hade tänkt Agneta?

För att inte Agneta skulle glömma denna afton hade vi givetvis köpt ett par "I love Ullared" trosor till henne också.

Vid 01.30 var det dags att gå till sängs, fulla av skratt, dryck, mat, godsaker och blivande minnen.

Vi vaknade upp till en grå och regnig morgon. Så här bodde vi. Vi åt frukost, städade ur och styrde sedan kosan hemåt.

Vi avslutade denna happening genom att bjuda på bröllopstårta och skåla (i kaffe o juice) för Victoria och Daniel, dagens brudpar.

Lagom till denna fika tittade solen fram igen även om det var långt ifrån varmt. Ja, det var ett trött men väldigt glatt gäng som avslutade denna pensionsavgång på detta viset. Agneta uttryckte sedan sitt tack på ett väldigt speciellt och otroligt roligt sätt. Bildbevis finns men det går tyvärr inte att publicera bilder av den karaktären. Det enda jag kan säga är att vi skrattade så tårarna rann och vi kippade efter andan.........................


Sedan var det bara att åka hem och tillbringa dagen framför TV:n och bevista det fantastiska bröllopet från soffhörnet. Tycker att kronprinsessan var otroligt vacker och att bröllopet var riktigt fint. Kunde ju givetvis inte låta bli att gråta en skvätt;) Björn Skifs och Agnes låt var så otroligt fin så den måste jag nog införskaffa. En sen kväll/natt blev det, kunde ju inte missa bröllopsvalsen.


Nu är det söndag och bara sju arbetsdagar kvar.......

2 comments:

Therese said...

Underbara foton och jag som sett det blidbeviset på Agnetas tack tycker att det är helt underbart!:)
Kramar

Angelica said...

Vad härligt att ta del av denna happening! Låter som en toppenhelg! Trevlig midsommar!