2008-12-08

Fantastisk och skruvad helg!

Tänk er fem goda vänner, i tre bilar, som tidigt lördag morgon drar kosan till Ullared och affären Gekås. Där går de sedan runt i timtal, i en väldig trängsel med som det känns miljoner människor och försöker inhandla julklappar och annat smått och gott. Vännerna tar sedan flera kortare fika och matpauser inne i butiken samt i grillen utanför.

Efter en hård dags shoppande tar de sedan och styr kosan mot campingen och en 6-bäddars stuga där de tänker tillbringa natten. Pizza och kebabrullar beställs och bag in boxen med det vita "Chill Out" vinet öppnas. Maten slinker ner fort , alla vet ju hur hungrig man är efter hårt shoppande och därefter dukas det fram en mängd godsaker bl a jordnötsringar som aldrig kan ätas hemma hos oss p g a sonens allergi.
Det skrattas, pratas bra och dåliga inköp och på tv:n visas Stjärnor på is. Allt eftersom timmarna går blir gänget tröttare och fnissigare och det var ett glatt gäng som kröp till kojs vid 23 tiden.

Söndag morgon går reveljen 7.30. Då gäller det att packa ihop sig snabbt, äta frukost, städa stugan för att komma i tid till Gekås öppnande klockan nio.
Vännerna tar varsin kundvagn och går mot butiken. Köchock! Vagnarna och vännerna måste gå runt i parken och ända ut till vägen innan kön vänder in mot Gekås igen.
Så var då vännerna igång igen med mer shopping, byte av misslyckade inköp från gårdagen och fika fast med mindre energi än under lördagen.
Vännerna skildes sedan åt och tog hemfärden när det passade dem.

Detta var min fantastiska men lite skruvade helg och jag vill tacka "brudarna" Liselotte, Anna, Jessica och Maria för en superkul helg! Detta måste vi göra om!KRAM!

2 comments:

Anonymous said...

Fy sjutton vilken kö! Jag beundrar er för att ni stod ut...det skulle nog inte jag ha gjort *skäms*.
Kramelikramar

Angelica said...

Kul att det blev så lyckat, trots kön. Kö på en söndag - har jag aldrig hört talas om förut. Vi var förresten där på fredagen...