2012-10-02

Bilder säger kanske inte riktigt mer än tusen ord men ändå.....

Dessa bilder får visa hur livet varit den sista veckan.
 Parmesan på längden, parmesan på tvären. Många parmesanrecept har det blivit, Mums! #zetaparmesan# #Buzzador#
Vissa dagar är det helt fantastiskt att promenera den sista biten till jobbet. Bokskogen vid Vallda kyrka.
"Lilltroll" kommer allt som oftast in till oss. Tänk att att man kan vara så söt när man sover!
Ryggskott igen, F*N! Ryggläge, gående och stående utan hastiga rörelser och vridningar har gjort att jag klarat mig hyfsat. Får väl passa på att tacka mina jobbarkompisar, som under några dagar hjälpte mig att få på mig skorna;) Är långt ifrån OK men det känns lite bättre......
Lördagsnöjet fick bli detta! Bra filmer alla tre!
Ovälkomna gäster upptäcktes i dotterns hår i söndags. Löss! Ryser! har kammat och kammat och behandlat och nu hoppas jag innerligt att alla är döa.
Landvetter Airport. Hämtade mor och far som varit "hemma" på Andros. Pappa lyckades också få den grekiska magsjukan, klarade dock sig utan dropp;) Enligt deras grekiske vän Yannis, har det varit en riktig "magsjukefarsot" bland den inhemska befolkningen i år.
Då var det dags, att besöka specialisterna för att komma tillrätta med mitt axelproblem. Det är nu över ett halvår sedan jag ramla vid Ramhultafallen och det får jag lida för ännu. Läkaren böjde, bände och drog innan han sa att han skulle skriva remiss för magnetröntgen. Sedan får vi se, det kan bli aktuellt med en titthålsoperation om de hittar något. Hoppas dock att problemet INTE sitter i en av de större nerverna i axeln, för då finns det inget att göra enligt ortopeden.
Som det har regnat de sista dagarna. Enda fördelen med det är att man kan få syn på sådana här skönheter. Somewhere over the rainbow...............

Ja,nu sitter man här, det är tisdag kväll och två arbetsdagar återstår för mig denna veckan. På fredag har jag semester och drar iväg med goaste vännerna över helgen. Det är jag värd och framför allt, så behöver jag det!

1 comment:

Angelica said...

Roligt sätt att dokumentera sin vecka på, och fina bilder också! Hoppas helgen med kompisarna blir lyckad - sådana helger är man absolut värd, borde bara unna sig dem lite oftare. Recept mot ryggont (trots att jag hatar tabletter): 1 Voltaren och promenad tills smärtan släpper - har räddad mig de sista två "återfallen" och fått smärtan att försvinna på några timmar.