2012-09-29

Det gör så fruktansvärt ont..............

Häromkvällen spelade vi in Doxdokumentären "Bully" (glad att vi har en inspelningsbar box när man inte orkar hålla sig vaken sent) och nu på morgonen såg jag den.
Den handlade om mobbning och trakasserier på amerikanska skolor och skolbussar. Så fruktansvärt hemskt att se! 
I mitt yrke ser jag barn som retas och slåss och jag försöker verkligen att göra vad jag kan, för att förhindra det. Vet att mycket sker i det dolda men vi som vuxna måste göra allt som står i vår makt för att förhindra att sådant här sker.
Kan säga att tårarna ville inte sluta rinna..............
Ja, jag måste säga att både mitt mamma och mitt pedagog ♥ värker efter att ha sett detta och jag önskar att ingen skall behöva lida så!
Blir också rädd för mina egna barns skull.........måtte de aldrig behandlas eller behandla någon annan på detta sätt!

Tyvärr ligger den bara på SVT Play i ytterligare en  dag, men om  du har tid tycker jag att du skall se den!


1 comment:

Angelica said...

Missade detta på grund av att inspelningsfunktionen inte hade funkat... hoppas det går en repris igen, för även om jag förstår att innehållet väckte mycket känslor, så är det oerhört viktigt att vi vuxna ser vad som kan försiggå i det fördolda. Håller fullständigt med dig om att saker som dessa gör ont i hjärtat och att man får vara oerhört lycklig så länge ens egna barn inte behöver uppleva något liknande. Är lätt att säga att ens egna barn aldrig skulle behandla andra barn illa, men tror nog att både du och jag är medvetna om också våra barn kan göra fel ibland, eller hamna i situationer när saker blir fel. Får mig för övrigt att tröttna helt på föräldrar som alltid tar sina barn i försvar... Suck! Tycker dock att du verkar har gjort en kanonjobb och tror inte att du har några elaka bullies! KRAM