2012-02-26

Söndag

Dagen startade bökigt med att sonen fick en allergisk reaktion. Svårt att veta vad han reagerade på, men jag misstänker att han på något sätt råkade få något från makens naturgodis på händerna som han därefter gnuggade i ögonen med. Det tog inte många sekunder innan reaktionen tog fart. Blandade till Betapred och gav honom Tavegyl också och som tur var la det sig snabbt.

Fotbollsträning, promenad i solen m.m. har vi också hunnit med utöver den vanliga markservicen. Har skrivit packningslista och förberett en del men kanske inte så mycket som jag borde. Imorgon väntar sjukgymnastbesök för axeln, fotbollsledarmöte, IUP - samtal med dottern, en fullspäckad dag med andra ord.

För övrigt kan man nog säga att jag fortsätter räkna ner.....om fyra dagar befinner jag mig på andra sidan Atlanten.

1 comment:

Angelica said...

Bara dagar kvar till er stora resa. Läste om en till synes fantastisk park utanför NY igår, "Wave Hill". Vet inte vilken årstid de har just nu, men det verkar ändå som om där finns mycket att kika på året runt, om man nu vill uppleva lite grönbete också! Information på www.wavehill.org
Från Manhattan med tåg: Ta Metro-North Railroad till Riverdale station. En gratisbuss plockar upp besökare varje timme mellan 9.45 och 15.45.
Tunnelbana: Ta linje A till ändhållplatsen på West 242nd Street. Där går en gratisbuss till Wave Hill tio över varje hel timme mellan 9.10 och 15.10. Att ta med picknick är tillåtet.

Såg så mysigt ut, så att jag vill tipsa, även om ni säkert redan har fullspäckat schema. KRAM och ha en underbar resa!