2012-02-19

Klockan är 19.59.....pip..

Och jag kan sammanfatta dagen. Det blev en lång dag på akuten. Lämnade stället 14.45. Inget brutet men däremot en rejäl muskelskada i fästet axeln-nyckelbenet. Så nu skall här knapras Ipren/Alvedon och sjukgymnastik skall påbörjas snarast, för att slippa få "frozen shoulder". Ja, så kan det gå när man är ute på hal is;)
Måste verkligen säga tusen tack till min älskade ♥ mor och far ♥ för matleveransen! Å , lilla moster och morbror för pratstunden, Det är bara att konstatera att vi träffas alldeles för sällan!
Tusen tack även till min älskade ♥ make ♥ för lånet av hans Iphone, utan den hade dagen varit så förbannat mycket tråkigare;) Måste verkligen införskaffa en egen!

Efter detta hämtade jag sonen för vidare färd till Frillesås. Där var det House of Lola party med god fika och lekstund för sonen och hans vänner. Mums! Handlade dock inget eftersom jag skall ha ett eget party imorgon. Hemma igen vid 19-tiden.....god pizza stod då på middagsbordet så det är bara att konstatera att idag har det inte varit någon nyttighetsdag....men , men....vad gör det om hundra år....

Har förresten kommit på vad sonens antagande angående bögar kommer ifrån. Vem säger att TV inte hjälper människor att dra slutsatser. Jag säger bara....Bonde söker fru;)

Hoppas ni får en fin vecka mina vänner...själv räknar jag bara ner......10 dagar till New York =)

1 comment:

Angelica said...

Hu, det låter verkligen inget vidare med en frozen shoulder! Hoppas att kroppen svarar på medicinen och att du är fit for fight lagom till NY - det går ju inte att släpa omkring på alla dina shoppingkassar med en trasig axel?!