2011-08-14

Söndag som går till historien;)

Vaknade imorse, allmänt bakis med en 40- årig make;) Ja, det blev en väldigt trevlig kväll med många av våra goa släktingar och vänner och maken var väldigt nöjd.
 Kombinationen nytt jobb pirr och förberedelse för party har dock resulterat i alldeles för lite sömn! Räknade ut att jag bara sovit nio timmar sedan jag vaknade i fredags morse. Alldeles för lite och nu är man segare än segast!

Samtidigt är detta en historisk dag. För 18 år sedan träffade jag min älskling och jag kan bara inte fatta vart de åren tagit vägen. Man kan bara konstatera att sedan vi fick barnen har tiden gått extra snabbt!
Det är också en historisk dag på så vis, att nu när semestern verkligen är slut för denna gång, skall jag börja på ett nytt ställe. Spännande, utmanande och annorlunda, vilket jag vet att jag behöver!
Däremot vet jag några som jag kommer sakna massor, två av mina BFF.
Jag kommer att sakna de dagliga samtalen och känslan av att veta att någon känner mig så väl att man ibland inte ens behöver säga saker högt!
Men som sagt, dags för nya utmaningar och mina underbara vänner finns ju kvar ändå=)

Nu har jag fixat och donat inför sonens fritidsstart imorgon, ringt en blivande kollega för att få programmet för morgondagen och nu skall jag alldeles strax krypa till kojs och jag hoppas på god sömn denna natt!

2 comments:

Therese said...

Tack för det underbara partyt!
Hoppas att första dagen på nya jobbet var bra!
Varm kram

Anonymous said...

Ha d så kul i morgon!
Nu ser vi framåt!
Varmaste kramen från BFF