2011-08-19

Pustar ut .....

Fredag kväll och man har hamnat i soffhörnet efter en hektisk vecka med otroligt mycket nya intryck, mängder av nya barn, föräldrar och kollegor att lära känna.
Man kan ju lugnt säga att det inte blev någon mjukstart efter semestern fast det har varit väldigt spännande och på sikt tror jag att det kommer att bli väldigt utvecklande:)
Redan på tisdagkvällen fick vi åka iväg på trevligheter, alla pedagoger samlades vid skolan kl.17 för bussfärd mot hemligt mål, som visade sig bli Skansen Kronan. Tala om fantastisk utsikt ut över hela Göteborg! Där bjöds vi på italiensk buffé och allmänt trevligt samkväm! Hemma vid 22-tiden.
Under onsdag förmiddag hade vi utbildning i det nya läs och skrivprojektet. Detta skall verkligen bli kul att arbeta med!!! På kvällen var jag på mitt första House of Lola party! Trevligt!Tack Liselotte för inbjudan!
Igår var det skolstart och sedan dess, full rulle!

Enda smolket i glädjebägaren denna vecka har varit dotterns olycklighet över hur det visade sig att grupperna i hennes skola formerats. Ja, vi har nog aldrig sett henne så ledsen, så det har varit en vecka med mailande och samtalande med ansvarspedagogen. Ni må tro att det har gjort ont i mamma♥!!! En del arbete kring detta har påbörjats. Jag hoppas verkligen det löser sig!

Nu ser jag framemot en helg i hyfsad lugn och ro! Måste bara lära mig fördela sysslorna (som jag förut gjorde på min lediga dag) så inte helgen blir full med måsten som städ och tvätt.
Sedan skall det inhandlas datorfodral, gympaskor och annat som behövs nu inför skolstarten. Fast det är ju alltid trevligt!

Ha en underbar helg!

2 comments:

Therese said...

Låter som en busy men ändå bra startvecka på jobbet!
Vad är House of Lola? Kläder?
Håller tummarna för att allt löser sig för E. Förstår att det gör ont i dig.
Många kramar ♥♥♥

Åsa/asamia said...

Oj oj oj, när barnen inte mår bra mår inte föräldrarna bra heller. Håller tummarna för att de löser detta snabbt, så ni kan lägga energin på annat sen och får må bra. Kram ♥