2011-07-11

En härlig inledning på semestern...

Ja, vilken härlig helg vi haft:) Lördagen bjöd på en tur till Varberg, där sonen och maken samt våra vänners söner skulle springa Varbergsloppet. Sol, sol, sol.....ja, inramningen kunde inte varit bättre. Vi fikade, hejade och gick därefter till simstadion där det badades tills sent på eftermiddagen. Lite medhavd lunch åts det också.
Sedan bar det hem till Fam. J , fast med ett kort stopp vid glasscafét i Åsa. Mums! Därefter blev det middag med grillad gravad lax med tillbehör och med en supergod rabarberpaj till efterrätt. Ett par glas rosé tll detta och allt var fulländat;)
Igår var det sista fotbollsträningen innan uppehållet och därefter en del pysslande hemmavid innan vi på eftermiddagen styrde kosan mot Lerkil och Fam. B. Där kollade vi på Blåvitt- Syrianska. Härligt att se "Sella" göra hat-trick efter att ha kommit in som inhoppare. Sedan njöt vi av en jättegod grillmiddag. Ja, och såsen måste jag väl lyckas komma ihåg receptet på....ha, ha, ha....
Jordgubbar och glass till efterrätt är ju bara så gott!

Ja, detta var inledningen på fem veckors semester och jag vill tacka familjerna J och B för att ni förgyllde den, samt jättetack för de fantastiska middagarna ni bjöd på.
Nu får vi se vad som händer framöver, några äventyr skall det väl bli, lite jobb på Gothia Cup och förhoppningsvis en massa strandliv;)

No comments: