2011-01-17

Utmaning ett har startat...

Har bestämt mig för att ta tag i min vikt , en gång för alla. Så nu tänker jag köra det som min fantastiska kusinfru lyckats så bra med. Detta innebär att jag kommer leva på pulver ett tag framöver. Har siktet inställt på ett gäng veckor men jag tar en dag i taget.
Just nu är jag glad över att ha tagit mig igenom dag ett, fast jag vet att det blir värre. Tredje, fjärde dagen brukar vara värst. Sedan är det en utmaning att få i sig den mängd vatten man skall få i sig också, fast det är en helt annan historia.

Imorgon väntar en utmaning av helt annat slag och om jag känner mig själv rätt så kommer jag att sova oroligt av nervositet......
Nä, nu skall jag gå och blanda mig en liten shake;)

Ha det gott!

3 comments:

Therese said...

Sänder massor av peppkramar ♥
Tänker på dig idag!
Kram!

Angelica said...

Shakes är tydligen fantastiskt bra. Min syrra gjorde en rejäl satsning förra våren och tappade massor av kilon. Hon blandade pulverdrinkar i fem-sex veckor och tyckte inte alls att det var några problem. Och goda varianter finns det tydligen också! Var själv tvungen att fasta några dagar i höstas på grund av ryggen - dag 3 var värst, sedan var det inga problem. Det enda man fick kämpa emot var att det var så oerhört tråkigt att inte tugga. Men ryggen blev bättre av att bli av med alla slaggprodukter, så det var helt klart värt att bara dricka i några dagar! Lycka till!

Cicilia Rékard said...

Det grejar du!!!
Bästa knepet är vatten och åter vatten, lyxa till det med smaksatt bubbelvatten.
Massa hejapå kramar