2011-01-23

Redan söndag...

Fattar inte att helgerna behöver gå så fort!
Har i allafall gjort en del av det jag bestämt mig för. Fick igår röjt i klädkammaren på nedre plan. Skönt! Kan inte fatta hur man kan samla på sig så mycket grejer.....dessutom har jag en make med "hamster" tendenser som oftast säger "den kan vara bra och ha" så fort man vill slänga något.

Kommer ihåg en gång då vi rensade ut en massa hemska kostymer som var omoderna, lite små och jäkligt fula. De packades ner i en säck för att skickas till insamling fast jag kan ju tillägga att det knorrades en hel del.
Ett par år sedare skulle det röjas i förrådet och jag ser en säck lite inklämd och gömd mellan alla prylar. Ja, det visade sig vara kostymerna som "skickades" till insamling. Då skickades dem givetvis iväg men det krävs för det mesta att det är jag som gör det, ha, ha,ha.

Har också hunnit med en promenad i det sköna vädret, lånat böcker på biblioteket, fyndat på P.O.P, varit fotbollstränare m.m.
Söndagar innebär också läxläsning med sonen, lite Vinterstudion, matlagning m.m.
Ikväll skall det scrappas, det var ett tag sen:)

Veckan som kommer är hektisk med möten, aktiviteter, optikerbesök m.m. men jag hoppas att vi få ihop det;)
Dessutom hoppas jag på ett positivt resultat när jag ställer mig på vågen imorgon bitti.
Ha en fortsatt skön söndag och Heja på Sverige!

2 comments:

Therese said...

Hahaha, så himla bra. Du skulle nästan ha tvingat på honom en av kostymerna som han så ogärna ville slänga.
Håller tummarna för ett superbra resultat imorgon på vågen.
Kram ♥

Angelica said...

Fniss! Känner till det där hamster-beteendet från Martin. När vi skulle flytta ihop och vi gick igenom hans garderob ville han till och med spara en t-shirt (för att träna i...) som hade tryck på framsidan med hans ex som liten... Hennes underkläder, som av någon anledning fanns kvar i hans garderob trots att de inte bott ihop på 2 år eller mer, undrade han dessutom om jag ville ta över!!! Att jag inte lade benen på ryggen och sprang därifrån måste innebära att jag var oerhört förblindad av kärlek!!! Fniss!