2011-01-18

Grillad, det tar på krafterna...

Ja, då kan jag väl berätta lite om utmaning två. Jag har sökt nytt jobb, på ett sätt inom samma gebit fast ändå inte.
Jag har under de senast åren sökt ett par tjänster, blivit kallad på intervju där vi pratat lite, fått en rundtur i lokalerna och därefter mött arbetslaget. Sedan har jag faktiskt fått tjänsterna inom ett par dagar men tackat nej av olika anledningar.

Idag fick jag en helt annan upplevelse. Jag blev intervjuad av tre personer varav en satt med ett formulär med frågor om allt mellan himmel och gjord. Ja, grillning var verkligen det rätta ordet för att beskriva den upplevelsen. Givetvis mycket lärorik och nya erfarenheter är ju alltid bra.
Hur det gick, vet jag egentligen inte. Efteråt kände jag mig helt snurrig av alla frågor och med en begynnande huvudvärk kan man nog säga att jag var helt slut.
Nu är det dock bara att vänta och se.......
Om det nu inte skulle gå vägen kan jag i allafall glädjas åt att jag var en av fyra som togs in till intervju av 47 sökande.

För övrigt kan jag berätta att jag har klarat dag två på pulver, visserligen väldigt hungrig under förmiddagen men bättre nu under kvällen. Men som sagt, jag skall ro detta iland.....

1 comment:

Angelica said...

Håller alla tummarna i världen för nya utmaningen! Ang. pulvret så bör det vara dag 4 nu och du bör vara ännu mindre hungrig! Ta ett extra glas vatten när hungern gör sig påmind - det hjälper säkert en liten stund! Eller tugga på en morot eller en gurkbit och spotta ut! KRAM