2010-02-06

Så var det helg igen...

Tyvärr sitter min förkylning fortfarande i och jag har inte kunnat träna på en vecka. Så trist! Arbetsveckan har varit ganska tuff trots att vi nästan varit full styrka hela veckan. Den fick också ett riktigt mardrömsavslut med en och en halv timmas övertid och föräldrasamtal igår kväll. Det blir att följa upp en del på måndag om man säger så, och ofrivilligt ockuperar det tankarna lite, trots att man är ledig.

Dagen idag har präglats av lugn och hela familjen har precis avnjutit en trerätters middag, komponerad och tillagad av dottern som i sin tur fått detta som uppdrag i ett skolprojekt. Till förrätt fick vi grekisk sallad, till varmrätt serverades det enchiladas-fyllda med köttfärs alá paprika och chili och det hela avslutades med en exotisk fruktsallad med vit chokladcreme. Det finns bara en sak att säga:MUMS!
Är givetvis otroligt stolt att min snart 12-åriga dotter fixar detta på ett sånt galant sätt. Tack min stora gullunge!

Nu väntar årets stora tilldragelse i denna familjen. Vi kommer att vika de nästkommande lördagarna åt melodifestivalen, såvida det inte krockar med några intressanta OS-tävlingar vill säga!

Vill önska er alla en fortsatt trevlig kväll!

1 comment:

Angelica said...

O-la-la, är väl en passande kommentar så här i första Melodifestivalshelganda... Vilken insats av dottern. Imponerande! Vi satt också bänkade framför TV:n igår och kommer väl också följa spektaklet de närmsta veckorna - som du säger - om det inte krockar med trevliga OS-sändningar. Där går liksom gränsen för vårt musikintresse! Hoppas att förkylningen ger med sig och att det inte blir alltför mycket att ta itu med efter skolincidenterna i slutet av veckan. KRAMAR till dig och familjen