2010-02-18

Fantastisk instruktör och en ohygglig krasch

Åkte till träningen igår, laddad för en timmes Indoor Walking, trots att vi fått oss en rejäl promenad plus pulkaåkning i fyra timmar på jobbet.
Allt gick riktigt bra till en början och Reza har grymt bra musik plus otrolig humor, bra peppningssnack. Vi kom förbi uppvärmningen och en låt in i första konditionsblocket när allt blev helt svart. Strömavbrott= ljud, ljus och ventilation försvann.
Ett träningspass utan musik, funkar det???
Vi som tränade igår kan intyga att det gick. Vi fullföljde passet i kolsvart mörker, i otrolig värme och utan musik. Hur vi klarade det har vi bara Reza att tacka för. Han peppade, instruerade och räknade in....och så körde vi på.
Vid sista stretchövningen kom ljud, ljus och ventilation tillbaks. Typiskt!Fast vi var ett glatt,otroligt svettigt och trött gäng som lämnade träningen igår kväll, kanske de enda i Sverige som tränat i fullständigt mörker i närmare 45 minuter utan musik.

Därefter var det dags för mat , dusch och OS. Jag hoppas så på Anja och gladdes med extrem spänning inledningen av hennes åk. Sedan kom kraschen, den såg ruskig ut och jag hann tänka att detta kan aldrig gått bra.
Hon kom på benen igen om än med lårkakor i vaden, stelhet och annat jox. Idag är det dags för kombinationen och jag hoppas verkligen att vår Anja kommer till start. Hon är ju superkvinnan nummer ett!

2 comments:

Angelica said...

Fniss! Borde kanske införa ett nytt pass på gymmet: Dark and quiet! Usch ja, otäck krasch. Hon hade varit sååå värd en OS-medalj.

Therese said...

Det var verkligen ett annorlunda pass och Reza var helt fantastisk!
Anja är verkligen så bra, vilken tjej!
Kramar om ♥