2007-05-06

Försummat bloggen

Ja, nu var det längesedan man skrev något här. Det är inte det att det inte händer något men det som händer , händer i fint väder och då har jag ingen lust att sitta framför datorn. Det känns som man inte vill unna sig den tiden då.

Valborg firades med våra goda vänner Anna och Peter och deras barn enligt vår egna lilla tradition. Det är alltid lika mysigt att träffas!!!

Har skallen full av tankar. Känns som det är stora saker på gång! Har svårt att somna på kvällarna men det blir väl bättre hoppas jag!

På pysslarfronten har det inte hänt särskilt mycket heller. Har stämplat ut en del till kort, främst mors dag. Har börjat färglägga oxå och hoppas att det blir ett sittning med "sekten" i veckan.

Helgen har inneburit att göra fint på Melkers förskola, ett besök på närakuten med Melker (bakterie i ett sår som från har varit 3 mm i diameter (i torsdags) numera är större än en femkrona med ytterligare rodnad omkring), sommardrink med våra härliga grannar, sola och vila på altanen.

Hoppas att denna söndag kommer att erbjuda vackert väder oxå. Känns verkligen att man behöver det efter denna ofantligt långa, gråa och trista höst/vinter.

Veckan som kommer innehåller mycket jobb, skolan skall ju ha 30-årsjubileum om några veckor. Har också andra roliga projekt på gång.

Om tre veckor bär det av till Kolmården över helgen, barnen ser framemot detta något enormt. Ja, det skall verkligen bli underbart att åka iväg med hela 2002 gänget och umgås, äta gott och mysa!!!

Have a nice day!!!

2 comments:

Anonymous said...

Hoppas att Melkers sår har blivit bättre.
Hoppas vädret blir lika fint idag som igår, verkar som om solen försöker ta sig fram nu:)
Kramisar

Anna Hjalmarsson said...

Hejsan,

Tack för senast. Som du skrev alltid lika trevligt.
Ska bli spännande att kolla in förskolan imorgon.
Hoppas verkligen att det blir härligt väder idag. Thor ska spela match.
Får se om jag hinner med någon sittning i veckan.

KRAMIS