2007-04-26

Veckan som gått....

Jag får väl börja att berätta om vår mysiga "kärringarunda" som egentligen inte blev någon riktig runda eftersom vi styrde kosan mot Ullared. Men ändå!!
Man kan ju säga att man inte var så pigg när väckarklockan(telefonen) ringde vid sextiden men när vi 2002 vännerna träffades vid bilarna var ju det som bortblåst. Nu skulle här shoppas!!

Startade dagen med en härlig frukost på Gekås parkering som Liselott fixat innan vi gick in. Väl därinne kollade man runt överallt och lite hamnade i vagnen. Efter ett tag på damavdelningen kändes det dock som om jag skulle utveckla klaustrofobi. Fy, vad människor och kundvagnar! Hittade inget till mig själv förutom en jacka.
Shoppade mest till barnen men ändå inga mängder. Jag tillhör skaran som sällan hittar kläder (varken till mig själv eller barnen) som jag gillar på Gekås. Däremot blev det lite skor och annat smått och gott!

Hade dock en supermysig dag med brudarna, vi hade jättetrevligt och njöt av att sitta och äta lunch och bara tjöta!
Vi fick också bestämt att 2002 parentesernas resa förläggs till Stockholm den 7-9 december. Lövely!!!

Annars kan man väl inte säga särskilt mycket om veckan i övrigt än att den känts lite tung beroende på lite olika saker. Bland annat så tapppade jag mina glasögon i simhallsgolvet så det blev tre rejäla sprickor i glaset. Typiskt!!!

Hade lite scrapträff med Anna och Therese i tisdags, satsade på Mors dags kort och fick gjort två stycken. Har dock glömt att fota dem. Att scrappa är som balsam för håret, man blir tillfreds, särskilt när man är i goda vänners lag.

Helgen som kommer blir det kalasande för fulla muggar och det är ju alltid lika trevligt!
Imorgon fyller min lille brorson Rasmus tre år och det skall givetvis firas. Hoppas bara man hittar någon käck present till honom.
Min kusin Annelie fyller 40 på lördag så då bär det av till Onsala för ännu ett kalas. Skall bli jättekul!!!!
Hoppas nu att det underbara vädret håller i sig! Jag älskar denna skira vårgrönska och värmen.

Vill också berätta att jag blev underbart nostalgisk av Evelinas 80-tals inlägg i hennes blogg "My cup of tea". Läs det!
Kanske kommer jag att berätta något om mitt 80-tal så småningom, för det har verkligen satt spår i mig. *Fniss!*

Nä, nu är det dags att hoppa i bingen, har tidigt skift imorgon!

Hasta la vista!!!

4 comments:

Lilla Annas blogg said...

Kul att höra om din vecka. Ha det så kul med kalasandet.

Vi ses,
KRAM

Therese said...

Låter som ni hade en underbar dag!!
Många kramar

Eleonore said...

Låter som en bra dag ni hade alla brudar, själv hittar jag inte så mycket kläder på GeKås heller med det finns ju så mycket annat roligt :)

Ha det gott vännen, kram E

Evelina said...

Nä du är väl som jag... var där i fredags och hittade minsann inga kläder. Sen var mamma där i måndags och hon hade minsann hittat flera snygga saker...Hmpf...Fast som sagt. Alltid hittar man ju något som är roligt att köpa, även om det inte är kläder. Jag fick mig en Sahara hotnights cd till exempel. Den var riktigt bra! :-)

Kram