2012-01-23

Ingen "quick fix" i sikte...

Ja, här är fortfarande sjukstuga. Idag var det åter dags att ta sonen till läkaren då hostan inte ger sig och han haft känningar i öronen i helgen. Dessutom orkar han inte vara vaken hela dagen och äter fortfarande extremt dåligt.
Måste säga att det var inget toppbemötande vi fick idag. Det konstaterades lite halvt slentrianmässigt ,att hostan kan sitta i länge, det rosslar lite och han har visst en begynnande öroninflammation men den behandlas inte. Ordination: Alvedon, näsdroppar, vätska, hostmedicin och vila , vila.......
Ja, ja det är väl bara att härda ut..... med lite smådåligt samvete för att man varit hemma så mycket det sista:(
Sedan tycker jag synd om honom som missar en massa i skolan....... Gulliga farmor skall dock svänga förbi skolan och hämta lite läxor nu i eftermiddag. Imorgon får maken vabba innan det blir min tur igen.

Hoppas verkligen på att kunna komma med lite roligare inlägg framöver!

1 comment:

Angelica said...

David har varit dunderförkyld ända sedan dagarna före jul, så det verkar vara riktigt elaka förkylningsvirus i omlopp just nu. Sitter med vetevärmare över axeln i skrivandets stund, vänster bröstmuskel är svullen och igår på skidträningen oroade jag mig en kort sekund över att det var hjärtat som krånglade. Hu! Får vila några dagar och hoppas på snabb bättring. Hoppas ni snart är krya igen!