2010-09-20

Höstens måsten...
Bilder lånade av P.O P och Ecco
Idag var det dags att ta med sonen på stora shoppingturen. Det var dags att införskaffa lite nödvändigheter inför kommande höst och vinterrusk. Som för den delen redan verkar ha
börjat:(
Ända sedan barnen var små har jag inte köpt något annat än P.O P:s skaljacka med fleece och Eccos goretex kängor. De är helt enkelt oslagbara:)Att mamman får ett ganska stort "hål" i plånboken är det helt klart värt!
Ja, det var en nöjd mamma och son som kom hem med ett antal kassar, underkläder och strumpor m.m. stod också på inköpslistan.
Dessutom fick vi bassning av sonens dietist förra veckan, så nu måste det ätas kalciumtabletter med D-vitamin igen. Detta är något som inte riktigt verkar falla honom i smaken. Stora är de jäkla tabletterna också, fast det får ju bli till att dela dem i småbitar, annars kommer de aldrig att slinka ner.
Ja, många måsten blir det:)

2 comments:

Angelica said...

Jättefina! Är också ett fan av dessa plagg! Som tur är kan David ärva Sannas avlagda mörkblå i år och hans Ecco som vi köpte precis när vintern gick över i vår verkar funka även en bit under hösten! Så än så länge inga större hål!

Therese said...

Underbara kläder. Måste oxå ta tag i detta nu med vinterkläder och kängor, men när ska jag hinna denna veckan...
Kram ♥