2008-04-27

Hektisk helg till ända





Ja, dessa är de senaste alstren fast det är ju inte pysslandet som gjort helgen hektisk.
Efter några tuffa veckor har hemmet fått ligga åt sidan, så mycket tid har gått åt till att få någorlunda ordning på tvätt och annat.
Maken blev plötsligt sjuk under fredagens tacomiddag och har inte mått bra på hela helgen.
Dessutom så föll dottern i fredags och skadade handleden vilket resulterade i fem timmar på Varbergs akut och röntgen igår. Där gick den dagen!
Hon hade haft tur och inget var brutet men en rejäl stukning och handleden i linda, blev resultatet. Hon kommer nog att känna smärta de närmaste dagarna.
Pollensäsongen har kommit igång vilket medför att sonen nyser, kliar sig och är allmänt trött och grinig. Så nu kör vi hårt med medicinering!
Idag fyller brorsans lillkille fyra år så vi har varit på kalas nu i eftermiddag. Supergod mat och Schwarswaldtårta!Mums! Tack Rasmus för ett trevligt kalas!
Nu väntar en hektisk vecka med flera kvällar på jobbet, föräldramöte och utbildning. Som tur är kanske det blir långhelg för mig!Det vore skönt!


4 comments:

Anonymous said...

Underbara kort!!
Hoppas att veckan blir ok trots många kvällar på jobbet.
Kramar om

Anonymous said...

Jättefina kort, hör at ni haft en superintensiv helg - hoppas veckan blir lite lugnare, trots möten.

Bettan said...

Underbara kort du har gjort! Hoppas att hennes lilla hand inte värker så mycket nu. Ja du ibland blir dagarna inte alls som man tänkt sig.
Ha de gott vännen. KRAM

Angelica said...

Ja, du är helt fantastiskt, Malin! Vilka alster!

Krama dottern från oss 4 i Nödinge