2007-08-28

Otrevligt rekord....

Ja, nu tror ni kanske att jag kommer skriva om en väldigt stor ,läbbig spindel eller en särskilt äcklig mördarsnigel men så är inte fallet.

Idag är det den 28 augusti, eller är det??? När jag kom ut till bilen blev jag tveksam ......hmmmmm. Kan det stämma att jag har is på mina bilrutor?.....Hmmmm. Kan det stämma att jag måste skrapa rutorna innan jag kommer iväg till jobbet vid sextiden?? ......Hmmmmm.

Ja, fy sjutton. Allt detta stämmer. I bilen på väg till jobbet piper det plötsligt till och varnar för halka då det är endast 3 grader.
Detta måste vara rekord, kan inte minnas att jag skrapat bilrutor och fått halkvarningar i augusti. Något måste vara allvarligt fel.
I vanliga fall brukar man kunna gå i shorts och åka till stranden under denna tiden på året.
Jag snackar inte Norrland nu , detta är Hallands "bästkust" tisdagen den 28 augusti och jag har fleecetröja, jeans och täckväst på mig och förväntar mig hagelskurar eller kanske till och med snöstorm, för då skulle vi snacka rekord!

7 comments:

Therese said...

Ja fy sjutton vad kallt det var i morse. Jag är glad att jag hade bilen inne i garaget. Men det skulle bli sol och 18 grader idag på dan, så man får vara glad för det lilla:)
Kramelkramar

Zara said...

Tiden är ur led... men nu är det varmt och fint!
Kram

Anna H said...

Hejsan,

Det var varmare på Mallis :). Va fin din blogg har blivit. Kul att du vågade ändra.
Vi hörs,
KRAM

Fralle said...

Var det du som ringde in till Morrongänget och sa att det isade på rutan? Det var någon från K-backa-City som hade gjort det ...

Evelina said...

Jag håller med, det är SKANDAL!!!! Jag vill ah tillbaks sommaren! fast den var ju typ aldrig var här...
Stor SUCK och kram ;-)

Eleonore said...

Ja man blir fundersam och samtidigt lite rädd när detta händer, frågan är hur det skall sluta :S

Kram E

Bettan said...

Ja inte är det gott på nätterna inte och inte på dagarna heller för den delen. Har varit ute med vovven ett par nätter nu och det är iskallt.

Ha de gott. KRAM