2007-08-19

Måste tyvärr göra er besvikna......(långt)

Jag la ner kondomutstyrseln. Vi i jubileumskommitén hade fullt upp hela eftermiddagen med förberedelserna inför festen. Kom hem när klockan var ca 17.10. Då skulle det duschas och kläs för att vara tillbaka på jobbet 18.00 och det tar minst 15 minuter att köra dit.

Hade verkligen tänkt ha den men i brådskan och kanske knakandet dagen innan så hade en söm på magen gått upp och med tanke på hur tajt den satt gick det bara inte att ha den, att laga den fanns inte inom tidsramen. Så jag blev en 80-talsbrud istället. Stora mintgröna plastörhängen, en Aqua Limonetröja med mudd nertill, snusnäsduk som hårband, grön kajal under ögat och massor med ceriserosa och stark turkos ögonskugga. Till detta ett par oerhört cerisa pumps.

Kan tilläggas att vi hann till 18 vilket kändes som en bedrift. Det var verkligen kul att se att alla ansträngt sig och tagit på sig roliga utstyrslar.Där fick de som skulle köra denna kväll( frivilliga sådana) en lista på vilka som skulle ingå i deras lag. Därefter fick de samla ihop sitt gäng. Sedan delade vi ut tre kuvert med uppdrag som skulle göras i tur och ordning. Varje bil fick oxå en cd med musik, där de skulle identifiera både artist och låttitel för maximalt antal poäng.
Väl i bilarna skulle de öppna kuvert 1. Där var det en lista med uppgifter som de skulle lösa genom att åka runt till olika ställen för att ta reda på olika saker, ex. hur många trappsteg är det till kungsbackas vattentorn?, hur mycket kostar en stor stark på Lerkilsbaren? m.m.

När det gjort detta skulle de öppna kuvert nr 2. Där stod de att de skulle ringa ngt av följande telefonnr. Vi svarade och hälsade dem välkomna till Hanahalsgården plus att det var dag för dem att öppna kuvert 3.
I detta kuvert låg en sång som de skulle öva in och sätta rörelser till och därefter uppträda med ngn gång under kvällen.

Väl vid Hanhalsgården tog vi emot dem med uppmaningen gå och tvätta händerna. Varje gruppledare fick därefter en kasse med matvaror och recept som de skull laga tillsammans. Allt detta bidrog till en gigantisk och fantastiskt god buffé. När alla lag var klara satte vi oss till bords, chefen utbringade en skål för skolans 30 år innan alla högg in på den supergoda maten!! Mums!!

Kvällen varvades sedan med diverse lekar, kaka och kaffe, dans, uppträdanden m.m.
Skratten ekade mellan borden och jag upplevde att alla hade trevligt.
Vi 00-tiden började de flesta bryta upp men vi festfixare hade ju lite disk och annat att fixa. Kom hem vid 01.10. Dök i säng, helts slut! Tyvärr lyckades jag inte med att hamna på bild iallafall inte med min egen kamera så något kort kan jag tyvärr inte lägga upp idag. Hoppas dock på tillstånd från några kollegor så att jag kan lägga upp dem här. Det fanns ju som sagt en mängd coola utstyrslar!!!

7 comments:

Anna H said...

Har hört att du inte var klädd i grönt på festen. Hade ju verkligen hoppas på att få se dig i denna klänning. Den går nog att laga så du kan ha den på en senare fest... :)
Ni verkar ju haft hur kul som helst. Kanske kan knycka några idéer om man ska ha fest. ;)

Ha det så bra,

KRAM
Anna

Therese said...

Jag som har sett lite foton förstår att ni hade en toppenkväll.
Du är en pärla för dina arbetskamrater.
Kramar om

Angelica said...

Hihi, innan jag kom så långt i texten att klänningen gått sönder, tänkte jag Nej - hon missade kondomen på grund av tidsbrist!!! Vet ju att det kan ta en stund att komma i en sådan!! Gapskratt!

Vilka härliga och galna partyidéer - där hade man gärna tagit del!

Vi hörs om höstdejt! (Ja, för visst känns det nästan redan som höst - Brr! Hemska tanke!)

Angelica said...
This comment has been removed by the author.
Zara said...

De låter som en toppenkväll!
Kram

Evelina said...

Oh no... inte en enda bild ;-)
Men jag förstår att ni hade roligt utan den fantastiska ytstyrseln. Eller ja, den du hade lät väl ganska fantastisk den också...

Kram

Eleonore said...

Men, inte en enda bild!

Det låter som om ni haft en underbar kväll!!!

Kram E