2012-08-12

Min egen bragd - Cykelvasan 2012

Ja, här kommer lite bilder från i fredags då jag åkte Cykelvasan  (4,5 milaren) tillsammans med ett startfält på runt  ca 2500. Då Petra inte kunde vara min "teammate" som planerat, måste jag  verkligen tacka Anders för att han ställde upp! =)
Min uppladdning har varit minst sagt usel! Under hösten drabbades jag av tre ryggskott som till sist visade sig vara diskbuktning. När den väl ordnat till sig, halkade jag på isen i Ramhultafallet i februari och axeln har inte varit sig lik sen dess. Dessutom inledde jag min semester med en 4 dagars magsjuka med magkatarr som följd. Som grädde på moset blev jag så sjuk (magsjuka, matförgiftning, turistdiarré ??? under vår resa till Lefkas) att jag för mindre än två veckor sedan behandlades med dropp för uttorkning.
Min träning inför detta lopp har således varit tre cykelturer i terräng där ingen varit längre än 1,5 mil. Så mitt mål var att ta mig i mål och jag lyckades. På en riktigt dålig tid men det skiter jag fullständigt i! Jag var och är så lycklig över att jag lyckades ta mig i mål under dessa förutsättningar!
Kan tala om att jag hade sådan kramp i axel och övre ryggparti när jag kom till Eldris att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Träningsvärk i bena och ont i häcken fick man också men det var det värt!

Till sist vill jag tacka "min" fantastiska hejarklack som stod i både Hökberg, Läde och avslutningsvis vid målet i Mora! Ni gjorde min färd i skogen lättare! Kram på er!

1 comment:

Helena said...

Med dessa förutsättningar har du verkligen gjort ett grymt lopp! Tiden spelar väl egentligen roll och du ska verkligen njuta och känna dig nöjd!

Med vänlig hälsning, Helena