2012-06-21

Vilken fantastisk lägervecka!

Har varit med sonen på hans "Prova på läger" denna veckan. En fantastisk upplevelse på många plan! Det har varit körsång, akvarellmålning, sagolyssning, fotboll, bowling, gympa, segling och gokart. Han har verkligen varit supernöjd med allt han fått pröva på!!
Gårdagen tillbringades i Varberg där segling stod på programmet under förmiddagen. Att styra en C55 är ju toppen. Tur med vädret hade vi också även om det var lite kyligt i vinden!
 Laddad och klar för första seglatsen, här med sin "gamla" sjukgymnast Åsa! Ett enda litet missöde inträffade och det var att han fick bommen i huvudet, vilken tur att den var gjord av aluminium och att skallen är hård!
Efter att den medhavda lunchen slukats bar det sedan av till gokartbanan. Tala om förväntansfulla barn & ungdomar! Ladda och klar för sin första tur! Dock var sonen lite för kort i rocken när det väl gällde och det hela slutade med dunder och brak! Kan lugnt säga att jag fick ♥ i halsgropen när jag ser hur han åker rakt in i bildäcken i full sluring , hjälmen flyger av och visiret går i tusen bitar. Lite ont i långfingret var dock den enda blessyren efteråt. Som tur var fanns det bilar som man kunde köra med dubbelkommando, så han vågade köra trots den våldsamma vurpan.
                   Laddad och klar bredvid fritidsledaren Katarina. 10, 9, 8......Nu kör vi!
Här gick det undan vill jag lova, dock fick man köra in i depån efter 10 varv och låta några andra köra innan det var dags igen.

Idag var det slutet på det roliga men jag är helt övertygad om att han vill att vi skall anmäla honom till nästa års läger, det har verkligen varit superkul och bra!!!
Dottern har varit på Spa-läger sedan i måndags och hon kom också hem glad och nöjd. Härligt att ha hela familjen samlad igen =)

Ett fantastiskt väder har satt färg på denna torsdag. Gött är det! Eftermiddagen och kvällen har tillbringats på altanen där en god grillmiddag och ett glas rött avnjöts tillsammans med goa svärmor. Jordgubbar med en skvätt vispgrädde slank också ner. Mums!!!

Imorgon väntar traditionsenligt firande i Hjälm. Hoppas bara att vädergudarna ändrar morgondagens prognos. Det skall ju tydligen ösa ner :(
Många kramisar till Fam. Bohman som är krassliga och inte kan vara med oss i år!
Det mesta är klart och förberett, imorgon skall det bara bakas en kaka och göras kransar. Blåklint, krysantemum, blåbärsris och rosa rosor blir det i dem i år =)

GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA!

No comments: