2012-05-19

Surprise!!!

Ja, då kära Anna fyllde år i mars blev hon överraskad , fast hon trodde nog inte att det skulle bli ytterligare en surprise =) klockan 15.30 i onsdags eftermiddag dundrade vi in på jobbet med flaggor, ballonger och tutor. (Tyvärr saknade vi Liselotte som insjuknat i magsjuka,dagen innan.)
Ja, med hatt på huvudet och egen tuta så överräcktes en packningslista. Alltså styrdes kosan hem för att fixa detta.  Måste nog säga att den stirrigheten har jag inte sett tidigare, hi, hi,hi. Sedan blev det en stunds bilåkande innan vi kom fram till målet i Ullared.
 Stantons goda pizza och rosévin, en massa tjöt och skratt. Mums, eller vad säger du Anna? Efter middagen var det dags att dra sig mot de vedeldade badtunnorna.Badkläder, handduk, Xider och snacks packades ner innan vi traskade bort till slänten där vi togs emot av en juste snubbe.
 Badbrudarna, beredda att hoppa i det 40 gradiga vattnet.
 Gött var det! Ja, där blev vi sittande i flera timmar, skålandes, tjötandes och skrattandes. Härligt!
 Därefter spelade vi spel. Här gällde det att ha munlädret och associationsförmågan på plats. Petra och jag vann stort! Roligt var det! En ganska sen kväll blev det och det var ett trött gäng som slocknade fort.
07.15 bultade det dock på dörren för ytterligare en surprise. Liselotte som tillfrisknat kom med sina pojkar och förgyllde frukosten =)
Därefter packade vi ihop oss och städade stugan innan vi drog till Gekå´s för lite shopping. Ja, detta  lilla äventyr blev verkligen lyckat.
Kram på er kära vänner! Jag säger också som Anna. Jag hoppas vi följs åt ända in på hemmet =)

2 comments:

Therese said...

Underbar överraskning!
Kramar

Anonymous said...

Ni betyder allt mycket för mig!Ni har träffat så rätt och känner mig så väl.Tackar er ödmjukast för att ni är mina finaste vänner, i evighet, amen!A