2010-03-17

Tiden rusar...

Ja, just nu känns det som tiden rinner iväg. På jobbet sysslar vi med en mängd olika hemliga projekt ,vilket är görkul! Detta gör givetvis att tiden går fortare. Känns dock som att tiden inte räcker till;) Vill ju så mycket!
Mina egna gullungar kämpar på för fullt, den stora med de nationella proven i engelska, matte och svenska och den lille med sitt.
Känns som vi är lite trötta på alla tjocka kläder som skall tas på varje morgon. Ser verkligen framemot shorts och T-shirt säsongen:)
När det gäller träningen flyter det på bra, 4-5 pass/vecka blir det och kroppen börjar så sakteliga att ändra form.*asg*

Till helgen fyller vår lilleman åtta år, kan inte fatta att han är så stor. Känns som det var igår då jag vankade omkring med den stora maggen och inväntade det planerade snittet. Otroligt!

1 comment:

Angelica said...

Ja, vad ska man säga - tiden går sannerligen fort! Vad spännande det låter med hemliga projekt! Får påminna dottern om belöningen på Kreta efter allt skolslit. Om inte förr, så blir det ju short och T-shirt då... :) Just nu känns ju sommaren minst sagt ganska avlägsen. Snön ligger kvar i drivor och verkar inte alls ha bråttom med att smälta. Vi har minst 30 cm kvar över hela tomten. Bra jobbat med träningen! Heja, heja!