2007-07-19

Äntligen scrappat....

Ja, igår var det äntligen dags för scrap igen. Det var längesedan "sekten" träffades. Gänget var inte fulltaligt då Anna är på semester men vi fick klara oss ändå.
Det var jättekul att få sitta i lugn och ro och bara skapa. Igår fick jag gjort en doptavla/layout på beställning.
Vågar inte lägga ut den här ännu, barnet ifråga skall ju inte döpas förrän på söndag och vem vet, kanske tittar föräldrarna in här.Vågar inte chansa iallafall!

Helgen som kommer bjuder på bara trevligheter, imorgon blir det kusinträff. Visserligen blir vi inte alla pga en graviditet som går mot sitt slut men det kommer säkert att bli toppenkul ändå. Skall bli kul att se vad Annelie och Sven får för en liten kotte denna gången!

På lördag är vi ett helt gäng som skall till Slottskogsvallen och kolla på Per Gessle. Det enda vi verkar ha emot oss är vädret. Enligt prognosen skall det regna hela dagen! Får ju hoppas att det har väldigt fel på SMHI. Kul skall det bli att vråla med till alla underbara sommarhits iallafall!

Sedan skulle jag vilja slå ett slag för radions "Sommar". Har under några härliga eftermiddagar lyssnat till en rad fascinerade berättelser.Skulle önska att alla svenskar lyssnade på framförallt Peter Martinssons program.Oerhört bra!!!
Filip och Fredrik väcker ju alltid uppmärksamhet, Camilla Läckberg är en superbra författare......m.fl
Som tur är kan man lyssna på programmen på webben i efterhand. Praktiskt ,va? Så om ni har tid över den regniga sommar, lägg er i soffan och lyssna på "Sommar". Man får skratta, gråta, fundera, reflektera..........................................

1 comment:

Therese said...

Tack för igår, det var verkligen underbart att sitta och scrappa igen. Det var så längesedan. Ska försöka uppdatera min blogg, är ju rätt dålig på det just nu *skäms*.
Jag håller tummarna för att vädret blir bra på lördag och att ni får en underbar kväll.
Kramelikramis