2010-08-20

Två underbara veckor på Kreta

Dimitra Hotel, Agia Marina, Kreta, 35-41 grader varmt,AC, mycket sol och bad, The olive tree, Marikas bar, internetcafé, souvlaki, greek mixed plate, Falarnas, bilutflykter i tre dagar, Elofinissi, återseende av Aristea hotel i Rethymnon, shopping, Ed Hardy, Pirgos, pizza, tzatziki, lammkotletter och tusen andra goa grejer. Ja, att avsluta sin semester med att tillbringa två veckor här, det var helt underbart!
Nu är det dags att återvända till verkligheten, sötebrödsdagarna är slut men känslan av dessa underbara veckor kommer jag bära i mitt ♥ när trista dagar kommer.

4 comments:

Therese said...

Härliga foton!!!
Kramar

Evelina said...

Ser helt underbart ut!!!! Härliga bilder.

Jag tyckte inte heller denna Anna Gavalda boken var någon höjdare. Väldigt knepig och seg lääääänge men den tog sig mot slutet. Lite besviken eftersom jag älskade Tillsammans är man mindre ensam.

Håller på med En förtjusande man nu, men har inte riktigt kommit in i den än känner jag, men med det betyget får jag väl läsa på så jag kommer in i den där goa "vill bara läsa mer" känslan.

Kram

Angelica said...

Åh, vad jag är glad för er skull - bättre avslut på semestern hade man nog inte kunnat önska sig. Och vad underbart söt Melker är med sina härliga fräknar! Löv it! Kram!

Jonna said...

Så härligt! Och precis rätt tid att inte befinna sig på svensk mark... Kram Jonna