2009-06-08

Livet är otroligt skört- det gäller att ta vara på det!

I torsdags var det dags för trevlighets APT med jobbet, i Slottskogen, men precis när vi anländer börjar en av kollegorna i vårt upptagningsområde att må riktigt dåligt.
Man misstänker hjärtat och ambulans tillkallas, måste säga att jag tyckte det kändes som en evighet innan den kom men så är det ju alltid.
När ambulanskillarna skall skjuta in båren i ambulansen vinkar hon till oss lite försiktigt om än väldigt blek om nosen.
Detta kom att bli det sista vi såg av henne.
Idag blev vi inkallade till möte och det visade sig att hon avlidit. Så oerhört sorgligt, bara sådär! Från att ena sekunden varit laddad för trevligheter till att sedan bli svårt sjuk och därefter dö. Ofattbart!
Idag går mina tankar givetvis till hennes nära och kära!

Måste säga att man får en rejäl tankeställare när sådant här händer. Ja, det gäller verkligen att ta vara på varje sekund, för vem vet hur lång tid man har kvar?
Det enda man kan påverka är ju vad man gör med den tiden man har kvar och det tänker i allafall jag göra!

1 comment:

Angelica said...

Ja, vad ska man säga... Livet tycks hänga på en skör tråd. När sådant här händer får man verkligen lite perspektiv på tillvaron och inser att det är viktigt att leva i nuet och ta tillvara varje stund. Och att det mesta man tjafsar om egentligen inte spelar någon som helst roll... Ja, kram till dig och tankarna till den drabbade familjen.