2012-11-15

Snart helg igen........

Jösses vad tiden går! Vips har halva november gått.

I helgen var det överraskningsfest för Mattias (som fyller 40 dagen innan nyår). En otroligt lyckad sådan och jag måste säga att det var längesedan jag skrattade så mycket. Hans bröder med fruar gjorde också ett helt underbart och bejublat framträdande. De hade skrivit om Galenskaparnas "Man skall ha husvagn" med tidernas fyndigaste text om Mattias. Ja, helt grymt var det!

För övrigt kan man ju säga att det är full rulle....mycket på jobbet nu och även om det mesta är kul har jag börjat känna av stressen. Vaknar alldeles för tidigt och har en brännande känsla i facet. Men , men .....det går nog snart över;)

För övrigt är jag glad över att min första mammografi inte visade någon cancer!

Nu är mycket inför min fest också klart......skall bli så kul.

Sedan har jag fått reda på att jag skall ut på trevligheter till helgen också. Goa svärmor ringde förut och sa att jag blir upptagen på lördag kväll. Tydligen skall hon och mamma ta ut mig på något, fast på vad fick jag inte reda på ;) Älskar överraskningar så det skall bli spännande och roligt! =)

Imorgon eftermiddag skall sonen tillbaka till specialtandläkaren i Varberg och efter det tänker vi ta en tur till Gekås. Hoppas det inte är så mycket folk när vi kommer dit vid 17- tiden.

1 comment:

Angelica said...

Hoppas Gekås-besöket blev lyckat och överraskningskvällen likaså!