2006-08-02

Vad har då hänt de senaste veckorna??

Ja, semestervädret var det då inget fel på . Till slut blev det så varmt i vattnet att lillemannen oxå kunde ligga i havet i timtal. Vi åkte oftast till Finnasand eftersom i stort sett alla vi känner åker dit.
Så småningom blev vi oxå klara med panelbytet och målningen av framsidan på huset.
Vi hade en mysig kväll när vi överraskade Petra och Michael. Först gick vi till Ottos veranda där vi åt en supergod middag. Kan verkligen rekommendera detta mysiga ställe!! Därefter kollade vi på Pirates of the caribbean 2- deads mans chest. En helt okej film och nu är det bara att vänta på del tre.

Kusinträffen i Onsala var helt underbar. Alltid lika roligt att träffas och maten var supergod! Det blev sent. Snälla pappa kom och hämtade oss klockan 02.30.
Tack Annelie och Sven för en supermysig kväll, nästa år är det vår tur!
Dagen efter "behöll" mamma och pappa barnen så att vi kunde åka och köpa tält m.m.


Förra onsdagen var det tänkt att vi skulle åka ner till Mellbystrand och campa i vårt nyinköpta tält. Allt var packat och förberett för avfärd 07.00 och Fam. Fogelblad väntade oss. Men vid fyratiden på morgonen vaknar jag av magsjuka?/matförgiftning?. Sprang på toa som en galning.
Vi kom alltså inte iväg till vår stora besvikelse. Framför allt barnen hade ju sett fram emot detta.

Jag har inte känt mig så eländig på länge. Linus och barnen åkte till stranden på dagen och för att barnen skulle få inviga tältet åkte de till farmor och slog upp tältet på hennes gräsmatta och sov där. Så här ser tältet ut.

Blev inte riktigt människa igen förräns på fredagen.

På lördagen åkte vi ner till Fam. Johanssons i Frillesås, där vi skulle ha "2002" träff och grilla på kvällen. Vi kom tidigt för att Linus och Magnus skulle cykla. Liselotte, jag och barnen åkte till Stråvalla strand och badade. Vilken underbar strand! Verkligen Jättefin!!! Killarna kom cyklandes dit för ett dopp dom oxå.

Sedan hade vi verkligen en supertrevligkväll i goda vänners lag. Vi tältade sen på deras gräsmatta. Vaknade vid 08.00 tiden och satte mig ute i den alldeles otroligt varma sommarmorgonen och väntade på att de andra skulle vakna.

Vid tiotiden åt vi frukost ute på deras härliga uteplats innan det bar av en stund till stranden igen. Tack Liselotte och Magnus för ett toppendygn!!

Sedan bar det av hemåt. Här hemma fixade vi i ordning för att grilla med Fam.Wikberg. Jättetrevligt och sent blev det!


I måndags 31/7 fyllde vårt älskade "stortroll" 8 år . Det var en väldigt lycklig födelsedagstjej som fick flera av sina önskningar uppfyllda, bl a en mp3 spelare.

På eftermiddag kom hela tjocka släkten med ännu fler paket. Vi åt tacos som födelsedagsbarnet beställt och glasstårta dagen till ära!

Tanken var att vi skulle gett oss iväg på campingtur idag istället, eftersom det gick åt pipan förra veckan men nu är inte vädrets makter med oss.

Emilia har varit hos farmor hela dagen och bakat bullar och nu skall de tydligen göra gelé efter att ha varit hos Therese och Martin och plockat av deras buske. Själv har jag fixat lite med tvätten men annars bara tagit det lugnt!

Det suger i scraptarmen. Skall förmodligen scrappa med min granne Therese imorgon. Det skall bli trevligt!

2 comments:

Anonymous said...

Åh vad roligt att läsa din blogg igen. Härliga foton!!
Syns imorgon:)

Kramisar

Anonymous said...

Låter som om ni har haft fullt upp, men roligt!
Kram